Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Οι πολύτεκνοι στη Βουλή 15/12/2010

Την Τετάρτη λίγο πριν τις γνωστές διαδηλώσεις με τα "γνωστά" επεισόδια οι πολύτεκνοι συγκεντρώθηκαν έξω από τη Βουλή για να διαμαρτυθούν και να επιδώσουν το ψήφισμά τους

Επειδή οι πολυτέκνοι με τα παιδιά τους στα καροτσάκια ούτε έβρισαν, ούτε πέταξαν μολότοφ και ούτε τους πέταξαν δακρυγόνα , για αυτό στα ηλεκτρονικά μέσα που δεν απεργούσαν εκείνη την ημέρα δε γράφτηκε τίποτα. Αλλά και από τα άλλα μέσα εφημεριδες-τηλεόραση-ραδιόφωνο δεν φαντάζομαι ότι θα πουν πολλά όταν τελειωσει η απεργία....


Είναι γνωστό ότι το επίδομα των πολυτέκνων κόβεται για μικτές οικογενειακές αποδοχές πάνω από 40000ευρώ.Όμως δε είναι γνωστό ότι σύμφωνα με το σχέδιο νόμου:
«Η ιδιότητα του πολυτέκνου αναγνωρίζεται στις ανωτέρω κατηγορίες προσώπων, εφόσον το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των δικαιούχων δεν υπερβαίνει το ποσό των σαράντα χιλιάδων (40.000) ευρώ"

Δηλαδή κάποιος που έχει 6 παιδιά και μαζί με τη γυναίκα του έχει μικτές απόδοχές  41000 δηλαδη το χρόνο 5000 ευρώ ανά άτομο όχι μόνο δε παίρνει επίδομα αλλα το κράτος δεν τον ονομάζει καν πολύτεκνο!!!! (τί είναι τότε?)



Θέλουμε μια Ελλάδα απέραντο γηροκομείο με άδεια καρότσια???









 

και άλλο βίντεο...

http://videos.wittysparks.com/id/2800595628

 Περισσότερα για τα θέματα των πολυτέκνων στα:
Aνωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων
http://www.aspe.gr/
Ενωση πολυτέκνων Αθηνών
http://epa.gr/ 
Πανελλήνια Ενωση Πολυτέκνων Εκπαιδευτικών
http://www.polyteknoi.blogspot.com/